Eco Drive er din foretrukne Maxus forhandler - alt i elbiler til privat og erhverv

Den populære Maxus elbil er kommet til Danmark – og nu kan du bestille en prøvetur. Kontakt Eco Drive og besøg os i vores showroom i Aalborg.

KRAFTFULD

hurtig

økonomisk

mød maxus elbil

Maxus er et bilmærke, oprindelig produceret af den britiske producent af minibusser LDV. Siden 1993 har virksomheden skiftet hænder indtil den i 2010 endte i ejerskab af SAIC MOTORS. Den kinesiske gigant producerer årligt 7 mio. biler under forskellige mærker, heriblandt Maxus. Ud over egne biler producerer SAIC mange dele, brugt i andre mærker som Iveco, Chevrolet, Volks-wagen og Skoda. Siden produktionen af Maxus gik i gang i 2011 er deres salgstal steget med 80% pr. år i gennemsnit. SAIC-MAXUS (SMAC) er det mest eksporterede bilmærke i Kina og er i dag veletableret i 44 lande verdenen over. Deres første pick-up lanceret til globale markeder med 5-stjernet NCAP rating kom i 2017.
maxus elbil

populær i mere end 44 lande

SAIC har altid haft stor fokus på fremtidige teknologier og alternative energikilder. De har længe været drivkraften bag Kinas forskning i brint teknologien. I et kapløb for brint køretøjer i 2011 var SAIC på anden plads kun bag Toyota og Audi. Året efter var de det eneste Kinesiske mærke ved Hannover Motor Show, som præsenterede brintbiler.
Blandt alle sine mærker har SAIC over 20 køretøjer på alternative energiformer fra ren el, hybrid eller brint til superkondensator, komprimeret naturgas eller sprit.

DEN FØRSTE VAREvogn DESIGNET som en ELbil

  • Lavere egenvægt
  • Højere nyttelast 
  • Øget lastkapacitet
e-Deliver 9

SE VORES UDVALG AF MAXUS elBILER

Personbiler

Maxus Euniq MPV

Se den nye 7-sædet Maxus Euniq MPV

Se personbiler
VAREBILER

el-biler til erhverv

Se alle nyheder fra Maxus erhverv

SE VAREBILER
Scroll til toppen