e-deliver 9 endelig ankommet

endelig i danmark

Maxus har haft stor succes med både elektriske person- og varebiler på det nordiske marked de sidste par år, og har været en salgsvinder på flere markeder. Maxus er blevet en solid konkurrent i el-varebil-segmentet. I februar afslørede importøren RSA Danmark at de udvider el-varebilsortimentet yderligere med el-varebilen e-Deliver 9 – og nu er den endelig kommet til Danmark!

Mange varianter

Den er tilgængelig i to forskellige størrelser: 9,7 m³ og 11 m³. 11 m³ modellen kommer med tre forskellige batteripakker (51,5 kWh, 72 kWh og 88,55 kWh) mens 9,7 m³ modellen har mulighed for to forskellige batteripakker (51,5 kWh og 72 kWh).

 

Den leveres med et hårdt og stilrent udseende, et højt komfortniveau og en imponerende sikkerhedspakke.

 

Country Manager i Maxus Danmark, fortæller at der allerede før ankomst er forhåndsolgt over 100 biler, og der forventes at blive leveret 300 biler til Danmark i løbet af 2021.

eD9 rear
ed9 interiør

bedste udvalg i danmark

-Der er et stort udvalg af mindre elektriske varebiler på det danske marked, men på store elektriske varebiler er det mere begrænset. e-Deliver 9 har muligheden for at dække en bred vifte indenfor store varebiler. Med e-Deliver 9 har Maxus Danmark det bredeste sortiment indenfor elektriske varebiler som strækker sig fra 2,2 m³ til 20 m³, tilføjer SteffenVilstrup.

 

Stadig flere opdager fordelene ved at vælge en elektrisk bil, og markedet er i stor vækst, både i person- og varebilsegmentet. På varebiler er der ekstra mange fordele, man sparer ikke kun brændstof-, men også service og reparationsomkostninger fortæller Steffen Vilstrup.

 

E-Deliver 9 leveres fra kr. 419.900,-.

Scroll til toppen